Tervetuloa mukaan partiolippukunta Laitilan Lumikkeihin! Toivotamme tervetulleiksi lapsia ja nuoria mukaan toimintaan kaikkiin ikäkausiin sekä aikuisia toimimaan lippukunnan johtajistoon.

Eri ikäkaudet kokoontuvat viikoittain Laitilan seurakuntakodilla (Kauppakatu 8), jonka lisäksi retkeilemme Laitilan lähialueilla. Partio on maailman suurin nuorisoliike, johon kuuluu noin 45 miljoonaa partiolaista yli 200 maassa. Suomessa partiotoiminnassa on vuosittain mukana noin 65 000 partiolaista. Koloilloissa tehdään oman ikäkauden aktiviteetteja, joissa opitaan luonto- ja retkitaitoja, kädentaitoja, ryhmässä toimimista, luovuutta, toimeliaisuutta ja vastuun kantamista – ja samalla pidetään hauskaa! Taidot ja tehtävät kasvavat vähitellen iän myötä. Partio on kaikille avoin harrastus kieleen, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Partio on mukaansa tempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä.

Innostuitko? Ota yhteyttä lippukunnan johtajistoon, yhteystietomme löydät Yhteystiedot-välilehdeltä.