Lippukuntaposti 8/2022

Lippukuntaposti 8/2022

Partion ilmoittautumistapahtuma ke 24.8. Sirpunpuistossa

Partio alkaa perinteisesti jälleen syyskuun alussa viikkotoiminnan myötä. Tätä ennen on partioon ilmoittautuminen uusille ja vanhoille partiolaisille Sirpunpuiston laavulla keskiviikkona 24.8. klo 18-19.30 välisenä aikana, voit tulla käymään paikalla mihin aikaan tahansa. Tarjolla makkaraa ja mehua, joten ota mukaan oma muki. Ilmoittautumisessa tapaat ryhmänjohtajasi, saat tietoa viikkotoiminnan aloituksesta ja tulevasta partiosyksystä. Uusia ja nuorimpia partiolaisia kehotetaan saapumaan paikalle huoltajan kanssa, vanhat partiolaiset voivat ilmoittautua yksin. Mikäli et pääse ilmoittautumiseen, laita viestiä ryhmänjohtajallesi tai Karoliinalle (karoliina.lintunen@partio.fi). Huomio! Säävaraus, kaatosateella ilmoittautumistapahtuma Seurakuntakodilla (Kauppakatu 8). Vanhat partiolaiset: Tulostakaa mukaan liitteenä oleva henkilötieto ja palauttakaa täytettynä! Jos jäsenyysasioissa jokin on jäänyt mietityttämään, otathan yhteyttä jäsenrekisterinhoitaja Miljaan: milja.helkkula@partio.fi (HUOM! Uusi sähköpostiosoite).

Ryhmänjohtajaksi uusien seikkailijoiden (entiset Leppäkertut ja Pikku Pandat) ryhmään!

Haemme vähintään kahta aikuista johtajaa syksyllä alkavalle uudelle seikkailijaryhmälle (4-6 –luokkalaiset). Uuteen ryhmään siirtyvät sudenpennut Pikku Pandat ja Leppäkertut ryhmistä. Ryhmien nykyiset johtajat aloittavat syksyllä jatko-opinnot muualla ja muulla johtajistolla on jo omat ryhmät, joten uusi seikkailijaryhmä kaipaa kipeästi johtajia. Näin saadaan noin kahdenkymmenen lapsen partiotoiminta jatkumaan. Jos sinua kiinnostaisi ryhmän johtaminen tai tiedät jonkun, joka voisi alkaa ryhmän johtajaksi ota yhteyttä rohkeasti lippukunnanjohtaja Karoliinaan (karoliina.lintunen@partio.fi) tai pestijohtaja Matildaan (matilda.rantapere@gmail.com). Partiotaustaa ei vaadita, tärkeintä on into toimia lasten ja nuorten kanssa. Ohessa vielä muutama juttu mitä me tarjotaan ja mitä me toivotaan ryhmänjohtajalta.

Mitä me tarjoamme

  • koulutuksen ryhmän johtamiseen
  • partiokummit uusille johtajille
  • tukea viikko-ohjelman suunnitteluun
  • tukea retkeily- ja erätaito-osaamiseen
  • aktiivisen johtajaporukan, jonka kanssa lippukuntatoimintaa pyöritetään
  • uuden harrastuksen, jossa myös aikuiset oppivat uutta

Mitä me toivomme

  • intoa johtaa ryhmää
  • rikosrekisteriote
  • toivomme sitoutumista pestiin vähintään vuodeksi, mieluiten koko seikkailijaikäkauden (2-3 vuotta) ajaksi.

Lippukunnan retki Lehtoniemessä 23.-25.9.

Koko lippukunnan perinteinen syysretki Lehtoniemessä syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Tällä kertaa retkeillään sirkusteemalla, ilmoittautuminen leirille syyskuun alussa. Lisätietoja retkestä ilmoittautumistapahtumassa!

Partiosyksyn tapahtumat:

24.8. Partion aloitustapahtuma Sirpunpuiston laavulla

23.-25.9. Lippukuntaretki Lehtoniemessä

19.-20.11. Partiokuntoon -yhteiskuntamajakka (tarpojat)

6.12. Soihtukulkue

15.12. Puurojuhla

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on.

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.partioscout.fi

Hyvää partiosyksyn alkua!

Lumikkien johtajisto