Lippukuntaposti 4/2022

Lippukuntaposti 4/2022

Tammileiri

Tammileirin ensimmäinen leirikirje on tullut kaikille leirille lähtijöille sähköpostiin maaliskuun lopussa. Tarkistakaa siis leirille osallistujat, että teidän sähköpostiin on tullut kyseinen leirikirje. Ensimmäinen leirikirje sisältää mm. leirijohtajien tervehdyksen sekä Tammileirin tarinan henkilöiden esittelyt. 

Tammileirin osallistumismaksut laskutetaan huhtikuun aikana, ja lasku lähetetään Kuksassa ilmoitetun laskutustavan mukaisesti. Laskuissa on huomioitu lippukunnan tukisummat automaattisesti, joka Lumikeilla on 42.5€/per leiriläinen. Lisäksi mikäli leiri-ilmoittautumisen yhteydessä jäi leirituotetilaus tekemättä, voi niitä vielä tilata 13.4. asti osoitteesta kuksaan.fi/49467. Leirituotteet laskutetaan samaan aikaan leirimaksun yhteydessä huhtikuun aikana, ja leirituotteet saa itselleen leirillä. Leiriläiset saavat kaikille osallistujille jaettavan T-paidan lisäksi salapoliisin käsikirjan, joka sisältää tiedon leiriaikatauluista ja tietoa leirin arjesta. 

Seuraava leirikirje lähtee osallistujille huhtikuun lopussa. Kirje sisältää tarkempaa tietoa leiriohjelmasta, alaleireistä sekä leirillä tarvittavista varusteista. Tammileirille saavutaan ja poistutaan yhteisesti linja-autoilla. Näistä aikatauluista tiedotetaan myöhemmin keväällä. 

Jos tulee kysyttävää Tammileiristä, niin otathan yhteyttä lippukunnan yhteyshenkilöön Matildaan (matilda.rantapere@gmail.com). Lisäksi löydät ajankohtaisinta tietoa osoitteesta www.tammileiri.fi sekä Tammileirin Instagramissa ja Facebookissa @tammileiri.

Sudenpentukilpailu Hapsu

Sudenpentujen omat kilpailut kilpaillaan tänä vuonna Laitilassa, joten upea ja matalan kynnyksen mahdollisuus lähteä mukaan viettämään kivaa partiopäivää.

Kilpailut järjestetään Laitilassa 7.5. ja ilmoittautuminen on auki 13.4. asti, joten vielä kerkeää mukaan Hapsun matkaan! Ryhmänjohtajat ilmoittavat pentueet Kuksaan.

Partiotaitokilpailuissa sudenpennut kulkevat tietyn matkan päivän aikana aikuinen saattaja tukenaan. Matkan varrella on erilaisia tehtäviä, joissa pääsee testaamaan jo opittuja partiotaitoja ja mahdollisesti oppimaan jotain uutta. Ja vaikka puhutaan kilpailusta voi osallistua mukaan ilman suurempia tavoitteita ja enemmän hauskanpito mielessä!

Partioparaati

Partioparaati tulee jälleen! Lounais-Suomen Partiopiirin perinteinen partioparaati marssitaan Turussa 15.5.2022 jo 93. kerran. Paraati on hieno ja ikimuistoinen partiokokemus, johon osallistuu parhaimmillaan useita tuhansia partiolaisia ympäri piirin aluetta. Paraatiin on lippukunnan puolesta yhteiskuljetus. Ennen paraatia käydään syömässä sekä osallistutaan yhteiseen aktiviteettiin. Paraatijuhla alkaa klo 14 Turun Tuomiokirkolla. Lisätietoa paraatista on luvassa huhtikuun loppupuolella.  

Kajo

Leirilippukunnan tapaaminen Raumalla 29.5. klo 13-16. Lisätiedot tapaamisesta ja ilmoittautumisohjeet on lähetetty osallistujille ja huoltajille sähköpostitse jo maaliskuussa.

Lippukunnan stipendilomake toimitetaan osallistujille täytettäväksi huhtikuun aikana ja stipendi maksetaan 15.5. jälkeen.

Kajon vierailupäivän liput ovat myynnissä Kajon nettisivuilla.

Lisätietoja Kajosta Karoliinalta (karoliina.lintunen@partio.fi)

Partiokevään tärkeät päivämäärät

23.-24.4. Tarpojien taitopäivät Raumalla (tarpojat)

7.5. Sudenpentukilpailut Laitilassa (sudenpennut ja huoltajat sekä johtajisto)

15.5. Partioparaati Turussa (koko lippukunta)

26.5. Lippukunnan kesäpäivät sekä Nahkalilja

29.5. Kajo-leirilippukunnan ennakkotapaaminen Raumalla (leirille lähtijät)

9.-12.6. Tammileiri 

1.-3.7. Vajosuon vaellus (tarpojat ja vanhemmat ikäkaudet)

15.-23.7. Kajo2022

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Hyvää partiokevään jatkoa!

Lumikkien johtajisto