Lippukuntaposti 12/2022

Adventtikalenterit 

Myymättömien adventtikalenterien palautukset tulee tehdä viimeistään tällä viikolla omalle ryhmänjohtajalle koloiltaan, ja kalenterirahat tuli tilittää viimeistään pe 2.12. lippukunnan tilille FI61 4350 0010 0136 37 viitteellä 20242. Mikäli myymättömiä adventtikalentereita ei ole palautettu ajoissa, ne tulkitaan myydyiksi. Jos kalenteriasiat ovat vielä hoitamatta, hoidathan asian pikimmiten kuntoon! 

Soihtukulkue 

Lumikit osallistuvat Laitilan kaikkien nuorten perinteiseen itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen 6.12. Soihtukulkue lähtee paloasemalta sankarihaudalle, jossa kuunnellaan puhe. Puheen jälkeen palataan paloasemalle, jossa on mehutarjoilu. Partiolaisten sisaruksia ja kavereita kannustetaan myös sankoin joukoin osallistumaan kulkueeseen. Sudenpennut kantavat kulkueessa omaa kynttilälyhtyä ja vanhemmat partiolaiset soihtua. 

Paloasemalle kokoonnutaan klo 16:30 ja kävelemään lähdetään klo 17:00. Arvioitu saapumisaika on kello 18:30. Partiolaiset pukeutuvat soihtukulkueessa partiohuiviin ja lippukunnan pipoon tai buffiin (jos on), sään salliessa myös partiopaitaan. Lisätietoja soihtukulkueesta saat ryhmänjohtajaltasi ja seuraa kaupungin ilmoittelua tapahtumasta!

Puurojuhla 

Lippukunnan puurojuhla pidetään 15.12. klo 18-20 Juhlatila Fordsonissa. Paikalle on kutsuttu koko lippukunta. Luvassa joulupuuroa, jouluisia lauluja ja leikkejä, partiolaisten muistamista ja yhdessäoloa koko lippukunnan kesken. Pukukoodi: partiopaita, partiohuivi ja tonttulakki. Ilmoittautuminen Kuksan kautta 5.12. mennessä: kuksaan.fi/56555

Tammikirkko 2023

Partiovuoden ensimmäinen yhteinen koko lippukunnan tapahtuma on perinteinen Tammikirkko, joka on Laitilan Pyhän Mikaelin kirkossa 29.1. klo 10. Tammikirkossa partiolaiset antavat vuosittain uusittavan partiolupauksen. Ensimmäisen vuoden sudenpennut saavat partiolupauksen annettuaan huiveihinsa lippukunnan huivimerkin. Koko lippukunta esittää yhteislauluna kirkossa laulun “Tää ystävyys ei raukene”. Lupauksenantoa ja yhteislaulua harjoitellaan koloilloissa etukäteen. Lippukunta kokoontuu kirkon takaosaan ennen Tammikirkon alkua klo 9.40. Tammikirkon jälkeen kokoonnutaan kirkkokahveille Kirkkokodille, jonne partiolaiset läheisineen ovat lämpimästi tervetulleita. Kirkkokodilla jaamme huivi- ja lupausmerkit. 

Tarjoamme mahdollisuuden myös partiolupauksen antamiseen lippukunnan alkuvuoden muissa yhteisissä tapahtumissa, jos Tammikirkkoon osallistuminen ei ole mahdollista vakaumuksen tai esteen vuoksi.  

Tammikirkkoon pukeudutaan partioasuun eli partiohuiviin ja partiopaitaan, alaosana tummat housut tai hame. Sudenpennut saavat kirkossa lainaan väiski-päähineet. 

Partiovuoden päätös ja partiovuoden 2023 aloitus

Lumikkien partiovuosi 2022 päättyy puurojuhlaan ja uusi partiovuosi 2023 alkaa tammikuun puolivälissä. Ryhmänjohtajat ilmoittavat aloitusajan vuoden alussa.

Partiokevään 2023 tapahtumat:

  • Tammikirkko 29.1.
  • Kevätretki 3.-5.3. 
  • Partioviikko 17.-23.4.
  • Lippukunnan kesäretki 9.-11.6. 

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.partioscout.fi

Hyvää joulun odotusta!

Lumikkien johtajisto