Lippukuntaposti 11/2022

Lippukuntaposti 11/2022

Asiointipalvelun päivitetty käyttöohje

Partion asiointipalvelu on helppokäyttöinen palvelu huoltajille ja jäsenille. Sitä kautta hoituu jäsenyyteen liittyvät toimenpiteet, kuten tietojen päivittäminen sekä tapahtumailmoittautumiset. Asiointipalveluun pääset kirjautumaan osoitteesta asiointi.partio.fi. Ohje Asiointipalvelun käyttöön on päivitetty, ja pyydämmekin nyt jokaista tarkistamaan huollettavan tiedot palvelussa. Asiointipalveluun kirjaudutaan PartioID:llä. Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt Asiointipalvelun käyttäjäksi, pyydä huoltajanumerosi jäsenrekisterinhoitaja Miljalta (milja.helkkula@partio.fi). Tarkemmat ohjeet liitteessä.

Adventtikalenterit

Adventtikalenterien myynti on jälleen alkanut hienosti, ja moni onkin myynyt jo paljon kalentereita! Kalentereita saa lisää koloilloissa omalta johtajalta. Vaikka kalenterien myyntikampanja on vielä hyvässä vauhdissa, on jo silti hyvä tässä vaiheessa pistää ylös myös myyntikampanjan päättymisajankohdat. Kalenterien palautukset tulee tehdä viimeistään viikolla 48 omalle ryhmänjohtajalle koloiltaan, ja kalenterirahat tulee tilittää viimeistään pe 2.12. lippukunnan tilille FI61 4350 0010 0136 37 viitteellä 20242. Jos tiedät jo etukäteen, ettet saa kaikkia ottamiasi kalentereita myytyä, palauta ne ajoissa kololle niin joku muu voi myydä kalenterit.

Vuosikokous

Lippukunnan vuosikokous pidettiin maanantaina 31.10. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valittiin yhdistykselle uusi hallitus. Uutena lippukunnanjohtajana aloittaa Neea Helin ja apulaislippukunnanjohtana Sofia Virtanen. Ohjelmajohtajana aloittaa Karoliina Lintunen ja Matilda Rantapere jatkaa pestijohtajana. Jäsenrekisterinhoitajana jatkaa Milja Helkkula.

Joulunavajaiset 26.11. 

Laitilan Lumikit ovat tänä vuonna aloittaneet ensimmäistä kertaa vaeltaja-ikäkauden ja aikuisten toteuttaman ulkomaanprojektin, joka huipentuu vuonna 2024 järjestettävään Islannin matkaan. Laitilan  joulunavauksessa 26.11. aloitamme varainkeruun matkaa varten. Myyntikojultamme voit ostaa muun muassa ihania leivonnaisia sekä Lumikkien logolla varusteltuja heijastimia. Tulehan siis ostoksille  myyntipisteellemme lauantaina 26.11. klo 12-16.30 (tähän saattaa tulla vielä muutoksia), niin olet mukana tukemassa matkamme toteutumista. 

Soihtukulkue

Lumikit osallistuvat Laitilan kaikkien nuorten perinteiseen itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen 6.12. Soihtukulkue lähtee paloasemalta sankarihaudalle, jossa kuunnellaan puhe. Puheen jälkeen palataan paloasemalle, jossa on mehutarjoilu. Partiolaisten sisaruksia ja kavereita kannustetaan myös sankoin joukoin osallistumaan kulkueeseen. Sudenpennut kantavat kulkueessa omaa kynttilälyhtyä ja vanhemmat partiolaiset soihtua. 

Tapahtuman aikataulu tarkentuu myöhemmin. Partiolaiset pukeutuvat soihtukulkueessa partiohuiviin ja lippukunnan pipoon tai buffiin (jos on), sään salliessa myös partiopaitaan. Lisätietoja soihtukulkueesta saat ryhmänjohtajaltasi.

Puurojuhla

Lippukunnan puurojuhla pidetään 15.12. klo 18-20 Juhlatila Fordsonissa. Paikalle on kutsuttu koko lippukunta. Luvassa joulupuuroa, jouluisia lauluja ja leikkejä, partiolaisten muistamista ja yhdessäoloa koko lippukunnan kesken. Pukukoodi: partiopaita, partiohuivi ja tonttulakki. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tulossa lähempänä tapahtumaa.

Lippukunnan lainavarusteista kadoksissa makuupussi

Lippukunnalla on lainavarustepankki, johon on kuulunut kolme Haglöfs Tarius -makuupussia. Yksi makuupusseista on nyt kuitenkin kadoksissa ja pyydämmekin kaikkia makuupusseja lainanneita tarkistamaan löytyykö kyseinen makuupussi kotoa. Jos löytyy, palautathan makuupussin seuraavalle kolokerralle.

Partiosyksyn tapahtumat:

19.-20.11. Partiokuntoon -yhteiskuntamajakka (tarpojat)

6.12. Soihtukulkue

15.12. Puurojuhla

Lisäksi ryhmien omat retket ja adventtikalenterikampanja.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.partioscout.fi

Hyvää partiosyksyn jatkoa!

Lumikkien johtajisto